Bayraklı Sürücü Kursları – Bayraklı Ehliyet Kursları

Bayraklı Sürücü Kursları – Bayraklı Ehliyet Kursları

Bayraklı, İzmir merkeze yakın konumda olan ilçelerden biridir. Güzel İzmir Körfezi manzarasıyla dikkatleri çeken Bayraklı, 2008 yılında ilçe olmuştur. İlçede yapılan arkeolojik çalışmalar sonucunda bölgenin tarihinin M.Ö. 3000’lü yıllara kadar gitmiş olduğu belirlenmiştir. Bayraklı İzmir için önemli bir alışveriş ve ticaret merkezi konumundadır. İzmir adalet sarayı da yine bu ilçe sınırları içerisinde bulunur. Sosyal tesisleri, gezilecek yerleri, eğlence mekanlarıyla dikkatleri üzerine çeken ilçe hakkında söylenebilecek çok fazla şey var.

Bayraklı sürücü kursları olarak bizde ilçedeki ehliyet almak isteyen vatandaşlara bu hizmeti sağlamaktayız.

Bu makalemizde Bayraklı ehliyet kursları olarak gezilmesi gereken yerler hakkında bilgilerde verelim istedik. Aşağıda İzmir’e geldiğinizde Bayraklı ilçesini ziyaret ederseniz nereleri görmeniz gerekiyor açık bir şekilde belirtilmiştir.

Bayraklı Ehliyet Kursu- Bayraklı Sürücü Kursu

İzmir, Bayraklı’ ya geldiğinizde gezilmesi gereken yerler listenizin en başında Dünya Barış Anıtını koymanız gerekir. Burası ilçenin merkezine 3 kilometre uzaklıkta bulunur. Kendi aracınızla 5 dakikada gidebileceğiniz bu anıtın dikilme nedeni Sivas Katliamında hayatını kaybedenlerin anısını yaşatmaktır. Bugün Bayraklı’nın simgesi konumuna gelmiş olan anıt aynı zamanda güzel bir ilçe manzarası sunuyor. Bayraklı ehliyet kursu seçerken bu anıta yakın bölgeden birini de tercih edebilme imkanına sahipsiniz. Anıtın bulunduğu bölge kışın İzmir’in en soğuk yerlerinden birisidir. Genel olarak Ege bölgesinin sıcak iklimi bu bölge için çok söylenemez.

Bayraklı ehliyet kursu olarak ilçemize geldiğinizde görmeniz gereken yerlerden birinin de Saint Antoine Katolik Kilisesi olduğunu söyleyelim. Burası da yine ilçe merkezinde bulunan bir kilisedir. 20. yy’ın başlarında Hristiyanların ibadetine açılmış olan kilisenin yanında da bir mezarlık bulunuyor. Taş ve tuğladan yapılmış olan bu kilise dikkat çekici bir görünüme sahiptir.

Bayraklı ‘da gezebileceğiniz yerler arasında antik bir kentte bulunuyor. Tepekule mevkiinde bulunan bu antik kent ilçe merkezine 5 dakikalık uzaklıkta bulunuyor. İzmir’in en eski adını taşıyan Smyrna, antik kenti küçük bir tepenin üzerine kurulmuştur.

Bayraklı ve genel olarak İzmir yazın tatilini geçirmek isteyenler için önemli bir yerdir. İzmir’in kendi içinin dışında ilçelerinin de güzel olduğunu söyleyebiliriz. Bazı ilçeler yaşamak için yüksek yaşam standartlarına sahip ve pahalı olsa da daha içeride kalan ilçeleri yaşamak için tercih edebilirsiniz.

Bayraklı Özel Direksiyon Kursu

İzmir Bayraklı sürücü kursları olarak ehliyet sürecine hazırlık içerisinde olan vatandaşlarımıza özel direksiyon dersi imkanı da sağlıyoruz. İster kurs öncesi ister kurs sırası ister kurs sonrasında istediğiniz özel direksiyon dersini alabilirsiniz.

Bayraklı Sürücü Kursu Fiyatları – Bayraklı Ehliyet Kursu Fiyatları

Bayraklı ’da son olarak değinmek istediğimiz ise ehliyet fiyatlarıdır. Sürücü kursları ehliyet fiyatlarını sınıflara göre belirler. Bunun için hangi ehliyet sınıfını almak istediğinize karar verdikten sonra fiyat araştırmasına gidebilirsiniz.

Bayraklı ehliyet ve sürücü kursları hakkında detaylı bilgilere https://www.izmirsurucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.