Çiğli Sürücü Kursları – Çiğli Ehliyet Kursları

Çiğli Sürücü Kursları – Çiğli Ehliyet Kursları

İzmir’in ilçelerinden olan Çiğli, merkeze 30 kilometre uzaklıkta bulunur. İzmir’in önemli ilçesi olan Çiğli, turistik bir yer olmasının avantajını yaşamaktadır. İlk akla gelenler arasında olan İzmir Doğal Yaşam Parkı, Avrupa’nın en büyük hayvanat bahçesidir.

Çiğli, kuş cenneti her yıl binlerce kuşun göç noktasında bulunur. Meraklılar burada dürbünlerle ve özel belirlenmiş alanlarda kuşları inceleyebilirler. Çiğli hem doğal hem de kültürel açıdan çok önemli ilçelerden bir tanesidir. Aşağıda bahsedeceğimiz gezi noktaları ise İzmir’e gelenlerin mutlaka uğramaları gereken yerlerin başında geliyor.

İzmir Doğal Yaşam Parkı, ilçe merkezine 3 kilometre uzaklıkta bulunur. Özel aracınızla gitmek istediğinizde ilçeden 5 dakikalık bir yolculukla hemen varabiliyorsunuz. Doğal parka toplu taşıma araçları da bulunuyor. 

Doğal Yaşam Parkı içerisinde yüzbinlerce farklı kuş türü var. Doğayı seven biriyseniz bu doğal yaşam parkını mutlaka görmeniz gerekiyor.  

Çiğli Sürücü Kursu – Çiğli Ehliyet Kursu

Türkiye doğal güzellikleri açısından insanlar kadar kuşlar içinde önemli bir yere sahiptir. Bugün gerek mevsimi gerek doğası gerekse iklimiyle binlerce farklı kuş türü ülkemize gelir. Çiğli Kuş Cenneti de bu ayrıcalığı ilçeye hissettirmeyi başarır. İlçenin merkezine 4 kilometre uzakta olan kuş cenneti adeta turistik bir cazibe merkezi konumuna gelmiştir. Kuşların göç yolu üzerinde olmasından dolayı insanlar burada farklı kuş türlerini inceleyebiliyorlar.

Elbette Çiğli denildiğinde yalnızca doğal güzellikler değil turizm ve ilçe halkı içinde modern yapılar dikkatleri çeker. Mesela Kipa AVM ilçe açısından çok önemlidir. 13 kilometre uzakta bulunan Bu AVM’de günlük yaşamın çok hızlı aktığını söyleyebiliriz. İnsanlar yalnızca zamanı geçirmek değil aynı zamanda alışverişlerini yapmak içinde AVM’yi kullanırlar. 

Çiğli sürücü kursu olarak ilçede gezilecek yerler arasında Sasalı Kent Ormanı ve piknik alanını da örnek gösterebiliriz. Kendi özel aracınızla ya da toplu taşıma araçlarıyla bu piknik alanına gidebilirsiniz. 5 dakikalık bir yolculuk sonrasında ulaşabileceğiniz piknik alanında özellikle hafta sonlarında keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Çiğli Özel Direksiyon Dersi

Çiğli’de gezmeniz gereken yerler arasında Çamaltı Tuzlası da bulunur. İlçe merkezinde bulunan bu tarihi tuzla mutlaka görülmesi gereken yerler arasındadır. Burayı önemli yapan özelliği ise Türkiye’nin en büyük tuzlası olmasıdır

İzmir’in tüm ilçelerinin kendisine has bir güzelliği bulunur. Çiğli’de her bütçeden insanın rahatlıkla oturabileceği ve gezebileceği mahallelere sahiptir. Hatta tatil için konaklamak isteyenler bütçelerine uygun otelleri de bulabilirler.

Çiğli Sürücü Kursu Fiyatları – Çiğli Ehliyet Kursu Fiyatları

Çiğli sürücü kursları ilçede ehliyet almak isteyen 18 yaşın üzerinde herkese yardımcı olmaktadır. İster ilk kez ehliyet alınsın ister var olan ehliyet sınıfının yükseltilmesi olsun Çiğli ehliyet kursları gerekli olan desteği sağlayacaktır. Seçim yaparken en iyi sürücü kursu araştırmasını yapmak yerinde olacaktır.

Çiğli ehliyet ve sürücü kursları hakkında detaylı bilgi almak için https://www.izmirsurucukurslari.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.